Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Inre lugn, Frihet och Glädje i Jul

Hej!

Julen är verkligen på ingång och jag vill dela en sak med dig: Det fanns en tid i mitt liv när jag avskydde julen. Ville fly från den. Hade ångest inför julafton och helst av allt bara ville dra ett täcke över huvudet och komma fram i mellandagarna igen.

Det var åren efter min lillebror hade omkommit i en bilolycka. Saknaden gjorde för ont, en stol stod tom och inget var som det brukade längre.

Vi har alla en historia bakom oss som präglar oss idag. Och anledningen till att jag berättar om det här för dig så här innan jul är för att jag vet att du har också en historia bakom dig. Och oavsett hur din historia ser ut, har du nuet och framtiden.

 

Jag hörde någon säga att det finns en anledning till att backspegeln i bilen är mindre än framrutan. Min vändpunkt från att vilja fly julen, kom när jag insåg att jag kan sakna min bror och välja att leva här och nu och forma den framtid som jag vill leva i. 

Det behöver inte vara antingen eller.

 

Jag saknar fortfarande min bror för jag har ett hjärta och han var värdefull för mig. Jag lever här och nu för mitt liv är en gåva som är värdefull för mig och för andra människor i mitt liv. Jag formar min framtid baserat på möjligheter, hopp, handling och passion för att jag vill.

 

Din historia kan vara att du har sprungit i stress och jagat ikapp deadlines senaste månaderna, du kanske har förlorat någon du älskar under året eller så har du mängder av framgångar att fira 2021 och relationer i privatlivet som du tycker är jobbiga och svåra.

Är du med mig? Oavsett vad du står mitt i så har du också ett val och du kan bestämma dig för att vara här och nu, se framåt, lära av det du har varit i och skifta in i hur du vill vara och känna dig i julhelgen.

 

Vill du ha ett inre lugn? Ta en promenad, andas och ställ dig någonstans där du bara blundar och tänker på människor du är tacksam över att du har i ditt liv.

 

Vill du ha frihet? Lyft blicken upp mot himlen och leta i ditt minne efter ett tillfälle där du kände frihet. Stå i den känslan. Förankra dig i den. Njut av leendet och skrattet som vill bubbla och fråga dig: Hur kan du vara och agera med den här känslan in i julhelgen?

 

Vill du känna glädje? Hoppa upp och ned och kom ut ur huvudet och in i kroppen som ett barn. Skriv av dig allt du tänker på som är måsten och borden på ett papper. Titta på dem och gör om dem till Jag vill och/eller Jag behöver och tala om för dig varför du vill och behöver göra dem. Där får du fatt i meningsfullheten och ser glädjen du bidrar med när du skapar upplevelser för dig och andra i julhelgen. Och. Se till att du har med sådant som gör DIG glad, särskilt om du är en sådan som ger mer till andra än till dig själv. 

 

Är du med mig? Det finns alltid ett val. Du kan leda dig in i ett inre lugn, frihet och glädje när du vill. Utan att förtränga något eller ignorera - för igen, det behöver inte vara antingen eller.

 

En sak är säker: Du lever här och nu. Det är ditt liv. 

Led dig själv och se till att du lever ditt liv så som du vill leva det.

Framrutan är gigantisk. Du har fantastiska upplevelser, människor och möjligheter som väntar på dig - gå i den riktningen.

 

Med det vill jag önska dig en riktigt God Jul och jag skickar en stor julkram över mejlen och jag är otroligt tacksam och glad över att just du är här och att vi har kontakt med varandra.

Kram Sandra

 

3 sätt att starta igång 2022:

Workshop Online.

Kom och var med på min Workshop i januari!  

Den här Workshopen är särskilt framtagen för dig som är ambitiös. Du vill både göra det bästa du kan och skapa balans i livet. Din balans.

Plats: Online på Zoom.

Välj datum och läs detaljerna här: Workshop med Sandra Furulund 2022

Vill du göra det enkelt för dig så mejlar du mig bara vilken av helgerna du vill gå på, så sköter jag resten. 

Så skönt! Mejla Sandra här

 

High Performance Coaching

Fokus på dig och endast dig.  Vi jobbar fokuserat, konkret och långsiktigt.

"Jag hade aldrig anlitat dig om du bara hade lärt mig hantera stress och verkligen inte om du hade sagt att jag skulle sätta min mål på paus eller sänka mina ambitionsnivåer.

Du utgår från mina mål och den jag är, ger mig verkligen konkreta verktyg som är enkla att sätta igång med och jag märkte skillnad direkt.

Nu har jag träningen på plats, jag känner mig lugnare, har mer energi och jag har dessutom nått målen på jobbet. Jag är så taggad på 2022!". 

De orden sade en klient härom veckan som har kommit halvvägs in i sin coaching-period.

Hon har gjort en rejäl ansträngning och var redo för en förändring när vi startade.

Det behöver du också vara. Redo för förändring och beredd att göra en ansträngning för att släppa taget om sådant som inte servar dig längre och redo att använda och vara nytt som servar dig i den riktningen du vill framåt.

Ansträngning betyder inte att köra över dig själv. Ansträngning betyder: ge inte upp på första försöket. 

Var coachningsbar och öppen för input och verktyg du får, använd dem, testkör dem och finlira.

Hör av dig i ett mejl, så bokar vi in ett kostnadsfritt möte för att skapa klarhet i om jag är rätt person att coacha dig 2022.

Mejla Sandra

 

Grow & Ignite Golden Inner Circle

Yes! 4 februari kan du starta igång Grow & Ignite Golden Inner Circle!

Ett 12-veckors program för dig som vet att du har mer att ge & att det är dags för dig att ta mer plats.

Lyfta. Växa. Expandera.

Tillsammans med en mindre grupp ambitiösa personer som är redo att utveckla sitt inre ledarskap i en fantastisk kombination av självstudier och grupp-coaching ser vi till att du:

  • tar klivet in i energifyllda dagar där du håller i taktpinnen. 
  • tar mer plats utan att kippa efter andan.
  • gör slut med sådant som håller dig tillbaka.
  • står (än mer) för det du tror på.
  • slutar backa när Jante knackar på dörren.
  • investerar din tid i rätt saker.
  • njuter av livet, har kul på resan och tar dig till nya nivåer som du aldrig har varit på tidigare.

Låter det som något du blir nyfiken på? Mejla mig för mer info.

Begränsat antal platser.

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.