Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Här får du 3 kostnadsfria Masterclasses för att sätta igång.

Om Sandra Furulund

Sandra Furulund är High Performance Coach, Stressrådgivare och Företagare som coachar och utbildar ambitiösa personer så att de kan prestera högt och hållbart, äga sin tid, ha energi och slippa onödig stress.

Hon är själv en ambitiös person med bakgrund inom kommunikationsbranschen och som många andra har hon varit sjuk i utmattningssyndrom. Några av råden som hon följde från auktoriteter när hon skulle bli frisk igen, var just att hon skulle sänka sina ambitionsnivåer, göra good enough, sluta prestera så mycket och bli lite mer lagom. Hon lydde dem. Och mådde sämre.

Det blev en vändpunkt där hon valde att gå emot auktoriteternas råd och istället lyssna inåt till sig själv genom att ställa frågan:

Om jag nu är ambitiös, gillar att göra det bästa jag kan och är nyfiken på livet - vad behöver jag då för att samtidigt må riktigt bra under tiden?

Det blev starten på en personlig resa som så småningom ledde över till en professionell resa med karriärbyte till High Performance Coach, Stressrådgivare och egenföretagare.

KONTAKTA SANDRA FURULUND

"Jag tar ställning för dig med höga ambitioner.

Världen förändras tack vare sådana som dig och mig.

Låt oss våga mer och må bra inifrån och ut.

Ta mer plats, höja vår livskvalitet och leda oss kraftfullt framåt
när vi fortsätter göra skillnad."

Sandra Furulund
High Performance Coach

Personlig hälsning från mig:

Hej! Det är jag som är Sandra.

De senaste tio åren har jag ägnat mig åt att träna mitt inre ledarskap, ta en aktiv roll i mitt liv och att skapa en livsstil som låter mig vara ambitiös och behålla viljan att göra mitt bästa.

Min resa startade i att jag valde att göra en förändring efter att ha blivit sjuk av stress. Då kunde jag inte föreställa mig att det var språngbrädan in i ett liv där jag skulle coacha och utbilda ambitiösa personer som också vill göra sitt bästa med energi och kraft.

Sedan 2016 har jag coachat, rådgivit och utbildat över två tusen personer inom olika branscher i Sverige och bland mina formella utbildningar finns bland annat en fil.kand. i medie- och kommunikationsvetenskap, jag är diplomerad stresspedagog och avspänningspedagog, har genomfört utbildningar inom High Performance och är Internationellt certifierad NLP-practitioner.


Min främsta erfarenhet kommer dock från sessioner med ambitiösa personer som har gett mig sitt förtroende att coacha dem från en vardag av stress till ett liv där de tar en aktiv roll, leder sig själva till höga och hållbara prestationer där deras hälsa, välmående och relation med sig själv sätts i första rummet.

För varje person jag möter blir jag ännu mer motiverad och övertygad om att vi som är ambitiösa och vill göra vårt bästa ska fortsätta med det.

Utifrån mitt perspektiv är det tydligt att det finns en oslagbar kraft och hållbarhet när vi låter oss vara de vi innerst inne är och utvecklas i takt med det vi vill till.

Om du liknar mig, har du aldrig känt dig hemma i standardmallen. Du har aldrig nöjt dig med näst bäst, och har alltid sökt dig till mer, det som ligger utanför det som de allra flesta håller sig till. Och jag vill att du ska fortsätta att vilja mer.

 

Din nya resa börjar här

Du har redan tagit dig långt. Allt du gjort fram till nu, har lett dig hit. Nu är det dags för nästa steg på din resa:

 

Boka kostnadsfritt möte och ansök om en plats i High Performance Coaching med mig.

 

Läs min bok Prestera hållbart - Hur du presterar högt med kraft och energi.

 

Skapa kontakt med mig så hörs vi i din inbox ca en gång i veckan (scrolla ned).

 

Boka utbildning och föreläsning med mig till ditt team. Kontakta mig för upplägg.

 

Jag jobbar bäst tillsammans med dig som är ambitiös, gillar att göra ditt bästa, är engagerad och vill få ihop ditt välmående, din hälsa, dina prestationer, dina relationer och din tid.

Jag ser fram emot att lära känna dig,
Varma hälsningar
Sandra Furulund
KONTAKTA SANDRA FURULUND

Ska vi hålla kontakten?

Bli en del av mitt community där vi är precis så ambitiösa som vi vill vara och gör det bästa vi vill - samtidigt som vi fyller på oss själva först, tar hand om oss och prioriterar välmående, hälsa och relationer.

"Sandra är fantastisk! Vi behöver alla stanna upp och reflektera över vart vi är på väg. Är du dessutom en högpresterande person som faller för uppgifter utanför din egen agenda kommer det bli en ögonöppnare att lyssna på Sandra. Så var det för mig. Mina framsteg de senaste månaderna är helt otroliga!"

Danielle
Upphandlingsstrateg

"Bästa Sandra. Som vi är stolta över att ha som underkonsult på företaget när man vill jobba med stresshantering och förbli högpresterande - utifrån sina egna förutsättningar. Ditt jag är rätt jag. Ibland behöver man bara rätt verktyg."

Margareta
VD

"Vardagsrutiner... Mina har förändrats radikalt sedan jag stötte på Sandra Furulund. Och vilken skillnad det gör! Det har hjälpt mig att gå i en riktning som gynnar både min hälsa och mitt arbete. Sandra har varit min High Performance Coach i början av året och hon är helt fantastisk på det hon gör! Konkreta frågeställningar och uppgifter som ger direkt effekt på livet. Det finns inga gränser!"

Sofia
Utbildningsledare

"Jag tror på att jag klarar mer än jag trodde förut tack vare verktygen jag får och använder i programmet. Jag har mer tillit till mig själv och min kompetens. Jag har slutat ha 10 saker igång samtidigt och fokuserar på en sak och gör det bra. Jag är effektivare, gladare, tryggare och har mer energi."

Fia
Egenföretagare & Kommunikatör

Tidigare anlitad av bland andra:

Circle K Europe, Länsförsäkringar, Swedbank, SEB, Jordbruksverket, Jönköpings kommun, Vetlanda kommun, Distriktsveterinärerna, Hooks Herrgård Spa & Konferens, Gislaveds kommun, Värnamo kommun, Ljungby kommun, Sveriges Elevkårer, DYNA More Nordic AB, NPB Automation AB, Nässjö kommun. 4 Good Business Network, KAMA Fritid, Vision fackförbund, Solberga Station, NEFAB, Jönköpings Marknadsföring, JSC IT-Partner, Jönköpings Energi

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.