High Performance Coaching

med Sandra Furulund

Sandra Furulund High Performance Coach

High Performance Coaching


Är du ambitiös och högpresterande? Vill du ha ut mer av livet, både i karriären/företaget och det privata?

Har du fått höra att du ska "nöja" dig och "sänka dina ambitioner" för att inte bränna ut dig, eftersom livet går lite väl fort ibland.

Då är High Performance Coaching för dig.

Vi som är ambitiösa och högpresterande ska varken nöja oss eller sänka våra ambitioner.

När du coachas av mig lyfter vi dig till din nästa nivå. Vi ser till att du kan prestera högt och hållbart, ha hälsan med dig och utvecklas.

Inriktningen på din high performance coaching-period avgör vi tillsammans i ett kostnadsfritt möte.

Du kan se exempel på inriktningar här nedanför. 

3 enkla steg till en coaching-period med mig:

1. Du bokar in dig på ett kostnadsfritt möte med mig över Zoom. Boka möte i min öppna kalender här.

2. Inför Zoom-mötet får du ett antal frågor att svara på innan vi möts. Observera att frågorna behöver besvaras innan mötet.

3. Vi möts och skapar klarhet i dina behov, hur jag kan hjälpa dig och inriktning. Om personkemin stämmer får du ett förslag att ta ställning till. Bestämmer du dig för att köra, bokar vi första uppstart-sessionen.

 

Du är i fokus. 

Ditt utgångsläge och resultatet du vill skapa i vår coaching-relation avgör vår inriktning och vårt fokus.

När du anlitar mig som din High Performance Coach står du trygg i att jag har tystnadsplikt och ditt bästa framför ögonen.

Unikt med min coachingform är kombinationen av träffsäkra taktiker och verktyg tillsammans med coaching och lyssna till dig när du ventilerar det som du inte kan ventilera med andra. 

Jag är intresserad av att coacha dig som är öppen för att bli coachad, utmana din befintliga horisont och beredd att investera tid och pengar i dig. 

BOKA KOSTNADSFRITT MÖTE MED SANDRA FURULUND

 

Du kan vara ambitiös, prestera på hög nivå och må bra.


Du är gjord för att leva. Upptäcka. Utvecklas. Landa.  Bidra. Ta emot. Sova gott på nätterna. Ha energi. Vakna lugn i sinnet. Utmanas och fira när du tar dig till nya horisonter.

Jag coachar ambitiösa personer som är redo att investera i sig själva, vill framåt och är redo att prova nya vanor, perspektiv och tänka utanför befintliga standardmallen.

Varmt välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med mig.

 

 

Vanliga anledningar till att anlita Sandra Furulund: 

  • Du vill orka mer och ha mer energi.

  • Du vill fortsätta framåt, men inte längre sätta din hälsa åt sidan.

  • Du vill göra något åt stressen som äter upp dig.

  • Du vill inte längre släcka bränder och skjuta upp sådant som du vet att du borde göra för att ta dig till resultaten du vill nå.

  • Du vill prestera och leverera kvalitet, men slippa prestationsångest, inre press och svårt att sova i perioder.

  • Du vill hitta tillbaka till passionen och glädjen och känna att du lever istället för att överleva med huvudet precis ovanför vattenytan.

  • Du vill ta dig till en ny nivå i ditt professionella och/eller privata liv.

  • Du är ledare eller företagare som har varit sjukskriven för utmattning, eller balanserat på gränsen, och har bestämt dig för att du ska vara hållbar, jobba smart, prioritera din hälsa - men märker att du behöver någon vid din sida.

  • Du är ledare eller företagare som står vid punkten där du vill mer, våga mer, utveckla ditt inre ledarskap och ditt företag - du vill ha med dig hälsan, välbefinnandet, jobba smart och få perspektiv utifrån på det du står i.

 

 

BOKA MÖTE MED SANDRA FURULUND

 "Jag skulle varmt rekommendera Sandra för att få fatt i och implementera nya insikter i sitt system. 

Sandras sätt att utmana, lyfta och hitta nya infallsvinklar har bl a hjälpt mig att sätta upp mig själv på dagordningen, ta flera obekväma beslut, se vad som tar min energi och se VAD som verkligen fungerar. 

Jag har insett att jag inte fungerar som standardmallen, och det är okej. Jag behöver inte göra mig mindre än jag är, jag har dock ett ansvar att planera in mig själv, för att hålla i längden". 

Linda

Projektledare

"Sedan jag mötte Sandra har jag lärt mig att prioritera mig själv och inte störas av andras agendor och viljor. 

Sandra har lärt mig att prioritera mig själv först och därigenom leverera bättre resultat med mer energi och glädje.

Nu vet jag vad jag mår bra av och genom att uttrycka det till min omgivning, säga nej och prioritera mina human basics blir jag mer hållbar. 

Min 10 åriga son sa efter att jag coachats en tid av Sandra: Du säger så kloka saker numera mamma!

Min omgivning märker skillnaden i att Sandra lärt mig att bli tydligare och jag får mer respekt för mina uppgifter och min egentid. 

Sandra utmanar dig i att själv svara på vad du bäst behöver. Det jag tidigare saknat och varit frustrerad över blir så tydligt och lösningen självklar"

Danielle 

Inköpsstrateg

 "Sandra har hjälpt mig förstå mig själv bättre och gett mig verktyg och insikter för att kunna ha höga ambitioner och samtidigt må riktigt bra".

Elin 

Företagare

Sandra är fantastisk! Vi behöver alla stanna upp och reflektera över vart vi är på väg.

Är du dessutom en högpresterande person som faller för uppgifter utanför din egen agenda kommer det bli en ögonöppnare att lyssna på Sandra.

Så var det för mig. Mina framsteg de senaste månaderna är helt otroliga!

Danielle

Jag tror på att jag klarar mer än jag trodde förut tack vare verktygen jag får och använder.

Jag har mer tillit till mig själv och min kompetens. Jag har slutat ha 10 saker igång samtidigt och fokuserar på en sak och gör det bra.

Jag är effektivare, gladare, tryggare och har mer energi.

Fia

 

"Sandra har fått mig att inse vad jag tycker är viktigt på riktigt, både kopplat till jobb men även inom andra delar av livet, och vad som då både krävs och inte krävs för att jag ska ta mig dit och samtidigt må bra längs med vägen". 

Kaisa 

Projektledare

 ”Sandra är en helt fantastisk coach som med värme och nyfikenhet hjälper en att komma framåt och vidare.  

Sandra har en fenomenal förmåga att uppfatta det som egentligen sägs bakom orden och att sätta fingret på det som behöver utvecklas.  

Att bli coachad av Sandra, utifrån  utgångspunkten att jag är ambitiös och har ett stort inre driv, har hjälpt mig något enormt på vägen tillbaka från mitt utmattningssyndrom. Det har gett mig verktyg och nycklar till att förstå mig själv och att kunna leva mitt liv så som jag själv vill och behöver. 

Erika

 "Alla borde ha en sådan enastående High Performance coach som Sandra. Är så tacksam över hur du stärkt mitt inre ledarskap och höjt min livskvalitet tack vare din otroliga kunskap och varma person.  

Genom Sandras coachning har jag lärt mig att hur jag kan leva som ambitiös och passionerad och samtidigt vara hållbar och ha mycket energi vilket verkligen har medfört en positiv förändring i min vardag. 

Känner mig starkare, lugnare och lyckligare” 

Beatrice

Hej! 


Mitt namn är Sandra Furulund och jag gissar att du, precis som många av de ledare, företagare och privatpersoner som jag har coachat genom åren, tidigare har fått höra att du ska sänka dina ambitionsnivåer, nöja dig med det du redan har åstadkommit och ta det lugnare som en lösning på att minska stress och ha mer ork.

Kanske har du också, precis som dem, upptäckt att det inte fungerar särskilt bra.

 

Då är du på helt rätt plats.


Vi som är ambitiösa och högpresterande - vi behöver utveckling och lösningar som är framtagna för oss.

Utveckling och lösningar som låter oss må bra, ha energi, prestera, tro på oss själva och ta plats i våra liv. Fortsätta framåt och upptäcka vad som finns vid nästa horisont.

 

De som anlitar mig har många gånger gått stresshanteringskurser, livscoaching och har kunskap om hållbara vanor och self-care. Det har tagit dem långt och det är tack vare allt det som de redan har gjort som de inser att det är dags för nästa steg.

Det är där High Performance Coaching kommer in i bilden.

 

För du är stark. Du är intelligent. Du har ett hjärta av guld. Du är empatisk. Du är lojal. Du är omtänksam. Du levererar högre och bättre än de flesta. Du är noggrann. Du ser möjligheter där andra ser problem. Du ser samband och helhet där andra slarvar igenom delarna för att bli klara.

Du ska vara allt det och du ska ta plats. I ditt liv.


I High Performance Coaching implementerar du smarta, hållbara vanor och taktiker. 

Du tränar upp ditt inre ledarskap och blir den ledare av ditt liv som du behöver vara. Mentalt stark. Själsligt välmående. Emotionellt smart. Energifylld. Klartänkt. Glad. Pigg. Utan att bli egoistisk eller skrytsam.

 

 

Mina formella utbildningar: 

Diplomerad Stresspedagog med kognitiv inriktning.

Utbildningar inom High Performance.

Heartcore Leadership.

Internationellt Certifierad NLP Practitioner.

Diplomerad Avspänningspedagog med  Mental tränar-spår.

Fil. Kand. Kommunikationsvetenskap.

 

Min personliga och professionella bakgrund:

Sedan 2012 har jag ägnat mig åt att träna mitt inre ledarskap, ta en aktiv roll i mitt liv och att skapa en livsstil som låter mig vara ambitiös och behålla viljan att göra mitt bästa.

Min personliga resa startade i att jag valde att göra en förändring efter att ha blivit sjuk av stress. Då kunde jag inte föreställa mig att det var språngbrädan in i ett liv där jag skulle coacha och utbilda ambitiösa personer som också vill göra sitt bästa med energi och kraft.

 

Klienter som coachas och utbildas av mig är ambitiösa, högpresterande personer i olika ledande befattningar.


Sedan 2016 har över två tusen personer coachats, rådgivits och utbildats inom olika branscher i Sverige och internationellt.


Jag är författare till boken Prestera hållbart – Hur du presterar högt med kraft och energi. Utgiven hos People & Stories 2022.

Jag är medförfattare till Planera och Reflektera - Livskalender för ambitiösa. Utgiven hos People & Stories 2023.

BOKA MÖTE MED SANDRA FURULUND


"Jag tar ställning för dig med höga ambitioner. Världen förändras tack vare sådana som dig och mig.


Låt oss våga mer och må bra inifrån och ut.


Ta mer plats, höja vår livskvalitet och leda oss kraftfullt framåt när vi fortsätter göra skillnad."


Sandra Furulund

High Performance Coach