Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Håller du det du lovar dig själv?

Vet du vad som sänker tilliten till oss själva och vårt självförtroende? När vi bryter våra löften.

”Jag håller vad jag lovar”, kanske du tänker. Ja, förmodligen utåt till andra.

Men hur är det med löften du ger dig själv? Hur många gånger i veckan händer det att du tänker något eller några av exemplen, och därmed ger dig ett löfte, men du gör något annat...:

  • att du ska träna idag (men hoppar över det för det kom annat i vägen).
  • sluta kl 17 (men du sitter kvar till 18).
  • ska ta hand om dig den här veckan (men du satte andra framför dig själv och dina planer).
  • våga höra av dig till den där personen (men du gjorde dig upptagen med något annat och tänkte att du tar det imorgon).
  • söka en ny tjänst (men du fastnade i att du inte uppfyllde 100 % av vad de efterfrågade och tänkte att det nog finns andra som kan det bättre än du).

 

 

Alla dessa är scenarion där du bryter ett löfte du gett dig själv.

 

Du har inte gjort något fel, det är inte ofta vi har fått lära oss vikten av att hålla löften till oss själva.

När jag fick upp ögonen för hur ofta jag bröt löften till mig själv och valde att ändra det till att hålla löften jag gav mig själv, märkte jag efter ett tag en enorm skillnad inuti.

Därför vill jag också skicka vidare till dig att om du kan känna igen dig i ovanstående, ta med dig att det bidrar till att tilliten till dig och ditt självförtroende sänks - dun inre styrka försvagas.

 

För genom att inte hålla löftet, talar du om för dig själv att du inte är någon du kan lita på.

 

Så, vad gör vi då åt det?

 

Jo! Du ser till att du håller löften du ger dig själv med hjälp av de här två stegen:

 

  1. Första steget är att vara medveten om NÄR du ger dig ett löfte. Att du lovar dig något som du faktiskt har intentionen att hålla. Inte bara slentrianmässigt lova dig vad som helst alltså och sedan får det bli som det bli.

 

Lova dig medvetet.

 

  1. Det andra steget är att vid tillfällen när du behöver ändra på något du har lovat dig själv, omförhandla ditt löfte medvetet.

 

Låt säga att du lovat dig själv att ta en löprunda på lunchen och du vaknar den dagen med halsont. Omförhandla då medvetet: ”Vet du vad, idag blir det ingen löprunda, jag prioriterar att vila, dricka varmt och låta immunförsvaret läka halsen idag”.

 

Jag hoppas det här gav dig värdefulla steg att ta när du vill höja tilliten till dig och ditt självförtroende.

 

Vill du ta det längre och fortsätta bygga inre styrka?

Det här med vikten av att hålla löften vi ger oss själva, som en del att bygga inre styrka (där tillit till dig och självförtroende ryms) är något vi har fokuserat på i en av medlemsträffarna inne i Level Up – och det kan du också ta del av där inne!

 

I Level Up hittar du kurser och inspelningar från tidigare medlemsträffar – där vi också har lyst strålkastarljuset på imposter fenomenet och hur du kan leda dig igenom och ut ur det när det slår till.

 

Fler kurser släpps kontinuerligt och det är medlemsträffar en gång i månaden som du är med på. Du får pepp, påminnelse och uppföljning från mig varje vecka.

 

 

Så kolla in Level Up om du vill höja nivån på ditt inre ledarskap och se till att du skapar både hälsa och prestation + stärker relationen med dig och andra.

 

Level Up har öppet för nya medlemmar precis just nu och några dagar framåt – låter det som något för dig, ser jag fantastiskt mycket fram emot att välkomna dig!

 

 

Varma hälsningar 

Sandra

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.