Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Ambitiös? Ta dig an dina mål, löften och nya rutiner med kraftfull energi.


2022 here you are! Har du mål, löften och nya rutiner som du är PEPP på att göra verklighet av det här året? Fantastiskt, det har jag också!

När vi har allt det + om du är en ambitiös person som vill mycket precis som jag, gäller det att vi startar från en punkt som ger oss en bra förutsättning för att lyckas: en punkt där vi har ENERGI.

För så här, de dagarna när du inte har peppen där (du vet också att de kommer att komma;) ) behöver ju in med självdisciplin, mod och vilja. Samtliga 3 förutsätter att du har energi för att de ska fungera.

 

Energin har du alltid i dig. Den tar sig bara i uttryck på olika sätt. Det är upp till dig att skapa den form av energi som du vill ha.

 

Ett sätt att göra det på är att underhålla en fantastisk känsla som de flesta drömmer om att ha. Nämligen känslan där du redan vet och känner att du ÄR bra, ÄR tillräcklig, KAN det du ska göra och kan LÄRA dig det du behöver lära dig samt att du redan HAR saker och relationer i ditt liv som fungerar.

Från den startpunkten där du startar i att känna det som fungerar har du kraftfull energi när du tar dig vidare in i 2022 för att nå dina mål, hålla dina löften och behålla dina nya rutiner.

 

Motsatsen är den här:

När du startar från en punkt där du tar för GIVET det du redan är, har och gör och endast jagar det du ännu inte är, har och gör.

Förutom att det dränerar din energi kommer du att försätta dig i en konstant jakt där du lättare och oftare tvivlar på dig själv, backar när Jante och tvivel knackar på dörren, oroar dig för hur det ska gå och om du kommer kunna leva upp till andras förväntningar. För att inte tala om alla tankar på vad andra ska tycka och tänka när du agerar på ett visst sätt, avancerar och vågar mer.

Från den här punkten präglas ditt mindset av rädsla och det leder ju som bekant till att du inte känner dig så värst stark eller kraftfull inuti - och så vill vi ju inte ha det, eller hur? ;)

 

Så. Låt oss skapa en startpunkt NU där du tar för vana att underhålla och lyfta din inre styrka och snackar upp dig själv genom att:

 

STARTA I DET SOM REDAN FUNKAR.

Det här ingår i det som jag benämner som EXPLORE-steget i min Workshop som du kan vara med i den 7-9 januari eller 14-16 januari, inom bara några dagar från att den här artikeln skrivs alltså.

När du startar i det som redan funkar, väljer du att aktivt och medvetet kartlägga och rikta fokus till det du redan är, gör och har på plats.

 

GÖR SÅ HÄR:

Varje dag i 30 dagar tar 5 minuter med papper och penna och skriver ned ALLT du kan komma på som redan fungerar i ditt liv. (ja, vill du både göra det bästa du kan och må bra, ha en hög hälsa utifrån ett helhetsperspektiv och vara hållbar - eller med andra ord: Skapa din balans i livet som en ambitiös person, behöver du vara konsekvent över tid).

Skriv det som redan funkar i ditt företag/på din arbetsplats, i din expertroll, i din roll som företagare och/eller ledare, bra vanor som du redan har, relationer som funkar, tankar som stärker och gynnar dig - ALLT det som redan funkar.

Skriv rubriken högst upp: Det här funkar och fyll på. 5 minuter. Varje dag. I 30 dagar.

Ja, du kan ha samma saker flera dagar i rad. Jag vill samtidigt bjuda in dig till att vara nyfiken och upptäcka flera saker än dessa som funkar. För du har dem och en av de stora fördelarna med att vara med i Workshopen är att vi sätter igång dig ordentligt i det här sättet att se på dig själv och ditt liv.

 

Det här gör att du skapar en kraftfull energi som startpunkt IN i det du vill utveckla, förbättra och skapa mer av. Det är EXTRA viktigt för oss som är ambitiösa, inte kan (och heller inte ska) nöja oss med att försöka vara och göra good enough och som vill göra det vi gör riktigt bra.

 

Anledningen till att det är extra viktigt för oss är:

Vi har annars oftare ögonen på det som inte fungerar. För vi är ju måna om att det ska bli bra och bättre. Det kan leda till att det känns som om vi inte har något som funkar och vi åker in i den konstanta jakten av att bli och göra bättre utan att se det vi redan är bra på och gör bra.

Det blir en never ending circle som tröttar ut oss och energin omvandlas till en seg gegga där lösningsfokuset och handlingskraften som du är van vid att ha inte längre infinner sig lika ofta. För lösning, förbättring och handling förutsätter energi!

I själva verket har du redan massor på plats som redan funkar och det är precis det som jag vill att du ska uppmärksamma. För då kan du MED energi lösa, utveckla, infria mål och löften och behålla nya rutiner.

Min uppmuntran till dig är nu: konsumera inte bara det här inlägget. Använd det.

Ta de där 5 minuterna NU och skriv din lista.

Ta 5 minuter i morgon, nästa dag och nästa dag osv. Fortsätt framåt.

5 minuter varje dag i 30 dagar = 150 minuter. Du har den tiden och du kan ta den tiden.

Den listan som du skapar under de här 30 dagarna, kommer att bli gigantisk och en enorm kraftkälla!

Ha den i närheten av ditt skrivbord så att du ser den varenda morgon innan du sätter igång för dagen.

 

Skippa samtidigt råden som säger att du ska göra good enough om det skaver i magen när du försöker följa det. Din magkänsla har rätt. Det funkar inte för dig att nöja dig med good enough.

Det finns en annan väg och andra lösningar som ger dig möjligheten att både göra det bästa du kan och ha balans i livet. Din balans. Där din energi, hälsa, relationer, mål och ambitioner tar plats. Ingen behöver stå åt sidan för den andra, alla förstärker varandra och är beroende av varandra.

 

Kom med i Workshopen i januari!

Vill du veta hur, ska du kolla in Workshopen som jag leder dig i steg för steg den 7-9 januari eller den 14-16 januari. Du hittar alla detaljer här: https://www.sandrafurulund.com/workshop2022

 

2022 har mängder av möjligheter och det är upp till dig och mig att se dem, ta dem och förverkliga dem MED energi, hög hälsa och starka relationer med andra och oss själva.

 

Varma hälsningar

Sandra Furulund

High Performance Coach för ambitiösa, högpresterande personer som vill prestera hållbart, äga sin tid och ha energi som håller länge.

 

Foto: Bodil Bergman Hughes

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.