Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Coacha dig själv till en planering med energi.

 

Du vet det här med planering, det finns det mängder av sätt att göra på och jag är övertygad om att du har ett bra sätt som funkar dig.

Så brukar det vara när jag möter kunder i High Performance-coaching – det finns en bra planering, men ofta finns där ändå en känsla av att ”jag har inte full koll på allt jag behöver ha koll på och/eller hur ska jag få ihop min to-do-lista och min kalender och/eller sådant som ger mig energi blir inte alltid av”?

 

Det vi brukar göra då, är att starta i: Hur planerar du nu? Visa mig din kalender.

Så tar vi oss igenom vad som finns där, och allt som oftast finns inte hela verkligheten med i kalendern.

Det finns en to-do-lista på annan plats, det finns saker i privatlivet som hänger i luften som ska göras men som inte finns i kalendern. Träning, lunch, sluttid för dagen, personlig utveckling och annat som vi inte kan hoppa över om vi vill ha energi varenda dag och vara mer än hållbara – saknas ofta i kalendern.

 

Då är det inte så konstigt att sådant som ger oss energi inte alltid blir av – för finns det inget tidsutrymme för det, minskar sannolikheten drastiskt för att det ska bli av. Fullt logiskt, eller hur?:)

Om din hjärna inte får se att Ah! Det där har vi tid för och det där vill vi göra för att (din egen anledning/syfte) så är det inget fel på dig att det inte blir av i dagsläget – det är förutsättningarna som behöver förbättras så du KAN få till det.

 

För jag är övertygad om att du kan få till det du tar dig för.

Du behöver förmodligen bara ge dig själv riktigt bra förutsättningar så du kan ha kontroll på läget och ha din planering som en superviktig del i att skapa energi. Särskilt när du befinner dig i en mer intensiv period.

 

Coacha dig själv till en planering som ger dig energi.

Om du vill förbättra din egen planering får du mer än gärna använda dig av följande för att coacha dig till en planering som ger dig energi.

  • Ta en timma med dig själv för att komma igång.
  • Titta i din kalender.
  • Och ställ dig själv frågorna nedanför för att komma igång:

 

Är allt som finns här, ditt att göra? (Ha med dig här, att bara för att du KAN göra något betyder det inte alltid att du SKA göra något – ibland ska det delegeras, ibland strykas för det rimmar inte med nästa fråga nedanför och ibland är det exakt det som du ska göra – och då ska det finnas här och samtidigt sättas i förhållande till annat om det är viktigt eller inte)

Är allt som finns här saker som tar dig framåt, ditt företag framåt, ditt uppdrag framåt? Går det i linje med målen och visionen?

Det som finns i din kalender: Vad av det ger dig energi? Vad tar energi?

Är det nödvändigt att du är med på allt som finns här, när du sätter det i förhållande till din riktning, ditt uppdrag, dit du vill?

 

Lyft din planering till nästa nivå.

Är du högpresterande, driven och ambitiös – behöver du ha riktigt bra koll på vad som ska finnas i din kalender. Du behöver äga din kalender.

Har du en kalender som bara fylls och fylls – både av dig själv och av andra – utan att ha koll på om det verkligen rimmar med vad du ska uppnå, hur du vill leva och vilket resultat du vill nå, då hamnar vi ofta i läget där det blir för mycket som vi inte har fullt ut koll på. Det mönstret går att bryta.

 

Är du dessutom en sådan som älskar det du gör OCH vill ha mer energi, fokus och koll på läget  – behöver du ha en daglig rutin med din kalender + en veckorutin.

 

För världen förändras runt omkring oss hela tiden och det kommer till saker, vi kommer på nya idéer och vi har projekt vi ska genomföra – allt det här är en gåva som jag ser det.

Det är ju helt fantastiskt att du får ge av din expertis, din intelligens, din kreativitet, din erfarenhet och din personlighet till andra. Du gör ju skillnad i den här världen. Är inte det fantastiskt!?

 

För att kunna göra den skillnaden både i dag och långsiktigt över tid - är din energi det viktigaste du har. 

Och ett sätt att skapa energi på – det är att ha koll på läget med en stabil planering som följer den riktning du vill gå i.

 

Det finns så klart mer att ha med i din planering, men vi börjar här. 

Ta den timmen med dig själv, titta i din kalender och använd dig av frågorna för att komma igång.
 

Är du nyfiken på om High Performance Coaching är ditt nästa steg? Varmt välkommen att höra av dig till mig:

Klicka här för att mejla Sandra Furulund

 

Med värme,

 

Sandra Furulund
High Performance Coach

www.sandrafurulund.com

Connecta med mig på Instagram: @sandrafurulund

 

 

Fler resurser från Sandra Furulund


5 Lifehacks som gör livet skönare för dig som är högpresterande, driven och ambitiös.

 

Starta din dag med skarpt fokus - 7 minuter som gör skillnad för hela din dag.

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.