Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Gör inte samma misstag som jag.

Hej på dig!

Jag har precis kommit in från en helt fantastisk löprunda - för vet du!? Vi har ÄNTLIGEN fått snö här i Jönköping och jag fullkomligt ÄLSKAR att springa i snö! Så det blev en längre löprunda i det vita, helt underbara landskapet utanför!

Igår på Instagram körde jag en live och delade med mig av en miss jag gjorde när jag startade igång på riktigt efter jul- och nyårsledigheten och den vill jag gärna dela med dig - så du kan slippa göra samma miss när du startar igång.

I måndags missade jag en av mina absolut viktigaste rutiner: Checka ut efter jobbdagen.

Resultatet av den missen: Idéer och kom-ihåg-tankar poppade som popcorn när jag skulle sova och när jag låg där i sängen kom jag på: Ah! Jag missade utcheckningen idag!

Så, back on track på tisdagen och nu vill jag påminna dig om att ta utcheckningsrundan när du kör igång 2021 – så du kan somna gott och vakna utvilad och ha energi, växa och ha kontroll på läget.

 

Så, när du slutar för dagen idag, ta de där sista 10-15 minuterna till att runda av och skriv ned sådant som du behöver komma ihåg.

Du vet, sådana saker du ska göra när du jobbar nästa gång igen, personer du ska ringa, mejla till, idéer du fått osv. Det går åt onödig energi och hjärnkapacitet när vi bär på sådant i huvudet. Ned med det i en anteckningsbok/kalendern.

 

Och! REFLEKTERA för att lära, utvecklas, växa och uppleva livet mer! Det handlar inte om att skriva dagbok i fem timmar, utan du behöver bara några minuter till det här.

Jag använder mig av flera frågor och här kommer några - Reflektera och fyll i meningarna:
 

En sak du har lärt dig idag…

Vad har du lärt dig? Det finns ALLTID lärdomar under en dag, om oss själva, om företaget, om jobbet, om andra människor.

 

En stund som du verkligen uppskattade idag…

Det här är en av mina coaching-kunders absoluta favoriter. Det är så viktigt att varje dag fundera över och uppmärksamma vilka stunder vi verkligen uppskattar. Det är ju LIVET vi lever eller hur och det SKA finnas stunder vi uppskattar varenda dag.

 

En uppgift/situation som du hanterade bra idag var… och vad var det du gjorde som innebar att du hanterade den bra?

 

Den här rutinen är ett FANTASTISKT sätt för att utvecklas, växa och landa på. Här får du in både växande och att vara nöjd där du är samtidigt.

Den kombinationen är guld och den är superviktig för oss som är drivna och högpresterande. Vi kan vilja mer, vilja utvecklas och samtidigt vara nöjda med den vi är, det vi gör och det vi har.

 

Och du, i den nya Facebook-gruppen High Performance med Sandra körde vi i måndags en timma med Confidence.

Den tycker jag helt klart att du ska ta dig till om du vill ha konkreta nycklar för hur du kan skaffa dig ett starkt confidence.

På måndag 11 januari planerar jag att köra live igen och då blir det energi som står i fokus – så igen, ta dig över dit om du inte redan har gjort det och om du vill ha nycklar för hur du skaffar energi.

 

Och för dig som vill ha egen High Performance Coaching 2021 hittar du olika alternativ här nedanför. Om du vill bolla med mig vilket av alternativen som är rätt matchning för dig - skicka mig ett mejl 

Jag bollar gärna med dig över mejl eller så möts vi upp i Zoom 15-20 minuter och bollar där.

Den här veckan har jag mött flera över Zoom och i mejl för att bolla just vilket alternativ som är bäst - och det gör jag mer än gärna med dig också!

En riktigt fin fredag till dig!

Sandra

 

Följande erbjudanden och inbjudningar gäller ej längre:

 

GROW & IGNITE 2021

Ett High Performance program på 12 veckor med start den 20 januari.

Grow & Ignite passar riktigt bra för dig om du vill fortsätta höja energin, höja ditt confidence, din självkänsla och stå ännu starkare i dig 2021.

Du kan välja mellan tre olika nivåer beroende på om du vill köra helt fristående på egen hand med onlineprogram och Weekly Pocket Coaching, eller tillsammans med 7 andra drivna personer som du i en Golden Inner Circle eller med 1:1-coaching med mig samtidigt som du har en plats i Golden Inner Circle.

Oavsett om du är anställd eller egenföretagare kan du gå med i det här programmet.

Du hittar alla detaljer här:

Grow & Ignite 2021.

Just nu kan du dessutom ta del av ett riktigt bra erbjudande på Grow & Ignite - gäller tom 15 januari så missa inte det :)

 

High Performance Coaching Entreprenör

Är du entreprenör och vet att du har mer att ge? Med en hållbar och kraftfull livsstil kan du växla upp och samtidigt få mer energi och frihet. Jag visar dig gärna hur och du kan kolla in High Performance Coaching för Entreprenörer här. 

Alla detaljer finns här och där ansöker du också om din plats i 1:1 High Performance Coaching

 

High Performance Coaching Privatperson

Jag vet att du levererar mer och bättre än de flesta. Du har förmågor, kompetenser, resultat och mål som gör skillnad i den här världen. 

Nu står du i det läget där det är dags för en förändring - du inser att den där inre stressen, alla to-dos och kraven påverkar dig och dina nära relationer alldeles för mycket.

Med en hållbar och kraftfull livsstil kan du ha höga ambitioner och samtidigt få mer energi och frihet. Jag visar dig hur i High Performance Coaching för privatpersoner.

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.