Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Har du någonsin känt att du inte hinner allt du vill göra?

Då är du inte ensam, faktum är att en av de vanligaste stressorerna som jag möter hos ambitiösa personer är att de är stressade över allt de inte hinner att göra. I det här blogginlägget går vi igenom hur du kan släppa taget om den stressen och istället känna att du äger din tid och att du har tid till det du vill göra.  

Våga se tid på ett annat sätt och hur du pratar om tid spelar väldigt stor roll för vad du känner inom dig.

Du tänker att du ska hinna med olika saker, du tänker att du inte kommer att hinna för att tiden inte räcker till. Dessa tankar gör att du snabbt kan gå in i någon form av läge där du hela tiden jagar tiden.

 

Du äger din tid

Om du däremot bara konstaterar att du har tid. Observera att jag säger inte, jag har tid att göra allt jag vill göra, utan jag säger jag har tid. Det är till och med så att du äger din egen tid, även när du är anställd. För du äger ditt eget liv, eller hur? Det är ingen annan som äger ditt liv, det är du.

Tid är bara någonting som vi själva som människor har hittat på för att någonstans mäta, det här som faktiskt innebär att vi lever. Så i ditt liv finns det tid och du har tid så länge du lever. Sen hur du väljer att använda den tiden, det är en annan sak. Det kan vi vara med och påverka själva. Hur väljer du att använda den? Hur väljer du att investera din tid?

 

Ändra sättet du tänker på

Du kan faktiskt ändra sättet som du pratar med dig själv om tid på, som i sig sänker dina stressnivåer. För tänker du hela tiden på tid som något det är brist på och du ska hinna med en massa saker, då går du i ett konstant påkopplat stressläge med förhöjda stressreaktioner i kroppen. Ett sätt att få bort dessa stressreaktioner är att se tiden som något du har istället för tvärtom.

Nästa gång du hamnar i tidsfällan och upplever att du inte har tid och inte hinner. Säg då till dig själv: Jag har tid, jag har den här tiden och jag äger min tid.

Reflektera!  Hur känns det när du säger så? Kan du märka att det inte blir samma stressreaktion i kroppen som innan?

Med värme, Sandra Furulund

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.