Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

Voilà: Be Do Have. Formeln som förändrar hela spelplanen för oss som är ambitiösa och högpresterande.

 

I Coffee & Learn Special Dag 2 introducerade jag formeln Be Do Have. Det var ett fantastiskt positivt gensvar på den bland dem som var med live. Du kan ta del av en introduktion till formeln Be Do Have i videon här intill.
 
Det var den formeln som möjliggjorde ett liv där jag kan prestera högt och må bra - utan att sänka mina ambitionsnivåer. Det är den formeln som kan hjälpa dig komma igång med det också.
 
Det är ingen magisk formel jag pratar om, utan en formel som ger dig en strategi med ett förhållningssätt och konkreta verktyg att utgå från. 

Misstaget vi annars gör och som personer gör som ger råden "sänk dina ambitionsnivåer", "gör good enough" etc är att de utgår från formeln: Do Have Be.

Helt omvänd ordning alltså. 

De vill att du ska ändra sättet du gör, när lösningen finns i att fokusera på hur du tar hand om dig själv, hur du förhåller dig till saker och ting, dina tankar och attityder samt annat som ryms inom Be-nivån. 

När vi startar i Be, kan vi som är högpresterande och ambitiösa ha hur höga ambitioner vi vill. Utan att riskera att bränna ut oss. 

Vill du lära dig hela strategin och få med dig fler perspektiv och konkreta verktyg: Anmäl dig till Coffee & Learn Special och få tillgång till 3 inspelade Masterclasses med mig mig + värdefulla frågestunder. Finns tillgängligt fram till mitten av februari 2024.

Kostnadsfritt - du investerar din tid.

Anmäl dig här:

https://www.sandrafurulund.com/coffeeandlearn  

Med värme,
Sandra Furulund
High Performance Coach, Stressrådgivare, Föreläsare, VD och Författare till boken Prestera hållbart och medförfattare till Planera & Reflektera.

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.