Coffee & Learn

Ledare: Sandra Furulund, high performance coach, stressrådgivare, föreläsare och författare till boken Prestera hållbart samt medförfattare till Planera & Reflektera.

Inspirationsföreläsning med konkreta nycklar

Gör verklighet av dina mål och drömmar.


Få tillgång till inspelningen direkt när du anmäler dig.

Passar dig som vill:

 • Sätta strålkastarljuset på dina mål och drömmar så att du inte låter ekorrhjulet och påståenden som att "sänka dina ambitionsnivåer"  hindra dig från att lyssna inåt och göra plats för dina mål och drömmar.
 • Ha verktyg för att inte låta dina eller andras begränsningar stoppa eller bromsa dig.
 • Ha långsiktigt hållbara lösningar, inga quick fixes.
 • Inspireras och få med dig de viktigaste stegen för att se till att dina tankar och handlingar går i linje med dina mål och drömmar. 

Varmt välkommen!

Sandra Furulund
High Performance Coach, Stressrådgivare, Författare, Föreläsare och VD. 

Anmäl dig här nedanför & få tillgång direkt. 

 

Sagt av tidigare deltagare i Coffee & Learn:

"Tusen tack för härlig inspiration och även konkreta idéer för mitt egna målarbete!"

"Stort tack, Sandra! Alltid inspirerande, du stärker alltid till handling!"

"Alltid lika bra! TACK!"

"Jag har varit anmäld till många webinar som jag sett/lyssnat på med dåligt fokus eller valt att helt hoppa över, men det här träffade mig verkligen och är superintressant. Tack!"
 

Anmäl dig idag:

När du anmäler dig och tar del av inspelningen godkänner du samtidigt att ta emot mejl från Sandra Furulund inför, under och efter eventet med tips, verktyg och inbjudningar. Du kan när som helst avregistrera dig via länk i mejl.

Media, poddar & bloggar som anlitar Sandra Furulund som expert

Hej! Det är jag som är Sandra.

 

Jag coachar och utbildar ambitiösa personer som vill prestera högt och må bra - utan att sänka sina ambitionsnivåer. Det har jag gjort sedan 2016 och du kan stå trygg i att jag vet vad jag gör.

Jag är high performance coach, stressrådgivare, föreläsare och författare till boken Prestera hållbart - hur du presterar högt med kraft och energi samt medförfattare till Planera & Reflektera - Livskalender för ambitiösa.

Precis som du har jag fler roller i livet: sambo, egenföretagare, syster, dotter, moster, matte och vän.

Älskar det mesta som har med Frankrike att göra; croissanterna, konsten, arkitekturen, Paris, smörkexen, vinet och språket.

Musik är jag totalt beroende av och jag skulle inte klara mig utan närhet till naturen, människor som jag älskar och bryr mig om eller träning och att skriva.

Min frihet som människa är något jag värderar högt och jag tror på yttrandefrihet, engagemang, nya lösningar och att inte begränsas av andras eller mina egna inre begränsningar.

Jag trivs som allra bäst när jag står i min frihet, mitt ansvar över mitt liv, generositet och tillit till mig. 

 

Formella utbildningar:

 • Internationellt Certifierad NLP Practitioner (ICNLP)
 • Diplomerad Stressrådgivare.
 • Utbildningar inom High Performance.
 • Heartcore Leadership.
 • Diplomerad Avspänningspedagog med Mental tränar-spår.
 • Fil. Kand. Kommunikationsvetenskap.


Mer på CV:t:

 • Har tidigare arbetat ca tio år med strategisk kommunikation i stora organisationer, coachat chefer och grupper i kommunikation samt arbetat med marknadsföring, försäljning och e-handel. 

 • Har varit sjuk i utmattningssyndrom en gång och aldrig återfallit i sjukdomen igen.

 • Har bytt karriär och driver eget företag sedan 2016.

 • Förlorade ca 90-95 % av intäkterna i samband med pandemin 2020 (huvuddelen av intäkterna kom från föreläsningar). Valde att ställa om hela företaget och göra en förflyttning över till digitala tjänster. Samtidigt som jag höjde min hälsa och mitt välmående än mer. 

 


När du väljer att coachas av mig har jag ditt bästa framför ögonen.

Det innebär att jag vill att du ska ta dig framåt med hälsa, välmående, lärdomar, plocka fram din potential och ta plats i ditt liv.

Du kommer aldrig höra mig säga saker som ”fake it til you make it” eller ”du gjorde ett bra försök, det är ok att du ger upp”.

Du kommer däremot bli coachad i att se din egen potential, all den kraft och kompetens du redan har i dig. Plocka fram mer av dig och träna din uthållighet, självmedkänsla och self-care så att du kan ställa om när du behöver det och fortsätta framåt mot dina mål även när vägen dit tar en ny form än du tänkt från början.

För låt oss vara uppriktiga med varandra, det är sällan vägen mot ett mål ser ut som en raksträcka från punkt A till B och att allt blir som vi tänkt.

Det är snarare än väg där det kan dyka upp kurvor, upp- och nedgångar och oväntade händelser.

Det är exakt där du tränar ditt inre ledarskap på bästa sätt, växer och utvecklas utan att du tummar på din hälsa och välmående.

Sandra Furulund
JA! ANMÄL MIG KOSTNADSFRITT TILL COFFEE & LEARN OCH FÅ TILLGÅNG TILL INSPELNINGEN DIREKT.

Det här är Coffee & Learn
med Sandra Furulund, High Performance Coach & Stressrådgivare

Är du ambitiös och vill göra ditt bästa? Vill du ha ut mer av livet, både i karriären och det privata? Har du fått höra att du ska "nöja dig" och "sänka dina ambitioner" för att inte bränna ut dig, eftersom livet går lite väl fort ibland? 

Då är Coffee & Learn för dig.

Mitt namn är Sandra Furulund. Jag coachar ambitiösa som vill prestera högt och hållbart med energi, kraft och hälsa - utan att sänka sina ambitioner.

Jag är författare till boken Prestera hållbart - Hur du presterar högt med kraft och energi samt medförfattare till Planera & Reflektera - Livskalender för ambitiösa.

På Coffee & Learn bjuder jag in dig till 60 minuter interaktiv boost för ditt inre ledarskap.

Du får med dig inspiration, perspektiv, konkreta verktyg och nycklar. Dessutom får du inbjudan till mina coaching-program.

Varmt välkommen!

Sandra