Vill du prestera högt och må bra - utan att sänka dina ambitionsnivåer? Klicka här så får du 3 kostnadsfria Masterclasses med mig för att sätta igång.

God Jul och mina 3 största lärdomar från 2020

2020 blev ett år utöver det vanliga och jag skulle vilja dela med mig av mina tre största lärdomar från det här året som jag hoppas kan vara av värde för dig inför det kommande året:

 

Lärdom 1: Energi är allt.

Dagarna innan allt det här drog igång i början av mars stod jag och var så glad när jag tittade i min kalender.

Det såg nämligen ut att bli mitt bästa halvår någonsin sedan jag startade eget 2016 och jag var så fantastiskt glad över alla bokningar som fanns och jag kände mig trygg, glad och förväntansfull.

Inom loppet av tre dagar vände allt, som för många andra. Alla bokningar försvann eller bokades om på ovisst datum.

Som egenföretagare innebär det: NOLL kända intäkter in.

Jag fick såklart ett breakdown med panik. Efter att ha släppt ut tårar och ovisshet insåg jag att ok, det är som det är. Jag kan inte påverka det som händer i världen. Skrev av mig det jag behövde få ur mig, sov ordentligt, tog en promenad på morgonen efter frukost och lyssnade till en amerikansk business coach jag följer på Facebook. Hon sade en sak som satte sig i mig direkt. Hon sade ungefär så här:

”Du som nu har fått alla dina bokningar avbokade. Du som nu står med noll kända intäkter in. Vad har du längtat efter att få göra som du inte har haft tid till hittills? Det är vad du ska fokusera på nu. Du har just fått en gåva: Du har fått tid. Sätt igång och gör det du har längtat efter att göra i ditt företag”.

Det blev startskottet på min vändning till att göra en rebranding av mitt företag och fokusera på High Performance Coaching – först ut var till entreprenörer och nu sedan hösten finns även High Performance Coaching för privatpersoner.

Energin som kommer i att välja hur du vill se på saker och ting är avgörande.

Väljer du att se på det som händer och din situation utifrån MÖJLIGHETER och KONTROLL eller utifrån RÄDSLA och BEGRÄNSNINGAR?

Det påverkar din energi mer än vi tror och det tror jag också kan avspegla sig i hur du har upplevt det här året.

Det är inget som händer per automatik att man förflyttar sig in i möjligheter och kontroll. Det är något jag haft mitt mindset-fokus på hela det här året. Och ja! Jag har åkt ut och in i rädsla, mentala begränsningar och ovisshet från och till, för det händer.

Och när det händer gäller det att plocka in sig själv i möjligheter och kontroll igen och igen och igen och det är min största lärdom det här året – nämligen vilken skillnad det gör i energin PÅ RIKTIGT beroende på om vi står i möjligheter och kontroll eller rädsla och begränsningar.

 

Lärdom 2: Ovanligt många förändringar kräver ovanligt många hållbara vanor.

Inget tidigare år har jag mediterat, tränat, sovit, promenerat mer. Inget tidigare år har jag ätit mer näringsrik mat än i år. Inget tidigare år har jag varit mer observant på mina tankar än det här året.

Och jag är övertygad om att det är vad som har varit skillnaden som gör skillnaden.

Är det något jag vill skicka med dig inför 2021 så är det att hålla fokus på dina hållbara vanor och dubbla eller trippla de vanorna som du mår bra av – för det gör enormt stor skillnad för ditt välmående, din energi och dina relationer.

 

Lärdom 3: Coacher, Masterminds, nätverk och grupper med människor som ger dig energi, vill hjälpa till och som du kan hjälpa är GULD. 

Inget tidigare år har jag investerat så mycket tid och pengar i nätverk, coacher, masterminds och människor som också vill framåt, ger energi, vill hjälpa till och som jag har kunnat hjälpa.

Ärligt talat, ensam är inte starkast.

Det här året hoppas jag blir startskottet för att vi ser hur 1+1=3 på riktigt är en styrka och allt annat än en klyscha som sägs lite då och då.

Tillsammans-begreppet hör inte bara hemma i 1970-talet😊 det är verkligen a och o när det kommer till att utvecklas, ta sig an förändring, hålla ut, fortsätta framåt och ALLT blir dessutom roligare när man inte står helt ensam.

Den här lärdomen var vad som kickade igång 24 dagar med pepp, inspiration och power och som också är bakgrunden till att du 2021 kommer kunna vara med i en ny Facebook-grupp och ett grupp-coachingprogram som en av nivåerna i Grow & Ignite. 

 

Har du reflekterat över vilka dina tre största lärdomar är 2020? Du får gärna dela med dig av dem i ett mejl för när vi delar lärdomar med varandra kan vi också bidra till varandras utveckling. 

Nu vill jag önska dig en riktigt God Jul och även ge dig tre alternativ här nedanför till hur du kan jobba med mig 2021 i High Performance Coaching. 

God Jul och vi ses på det nya året!

Sandra

 

 Erbjudanden här gäller ej längre. Se www.sandrafurulund.com för hur du kan anlita Sandra Furulund.

 

NYÅRS-ERBJUDANDE High Performance Coaching Entreprenör

Är du entreprenör och vet att du har mer att ge? Med en hållbar och kraftfull livsstil kan du växla upp och samtidigt få mer energi och frihet. Jag visar dig gärna hur och du kan kolla in High Performance Coaching för Entreprenörer här. 

Dessutom har jag just nu ett nyårserbjudande på Premium VIP-paketet: 3 månader för 22 000 SEK exkl moms vid bokning innan 7 januari. (Värde 29 100 sek).

Alla detaljer finns här och där ansöker du också om din plats i 1:1 High Performance Coaching.

 

GROW & IGNITE 2021

Ett High Performance program där du väljer mellan 3 nivåer när du nu känner att det är dags att uppgradera ditt confidence, bli mer av den DU är och rigga de absolut bästa förutsättningarna så du kan blomstra i din fulla potential och ta större plats - UTAN att kippa efter andan eller känna det som om du har huvudet precis ovanför vattenytan.

Oavsett om du är anställd eller egenföretagare kan du gå med i det här programmet.

Är du driven, högpresterande och vill sluta begränsa dig själv hör du hemma här. Du hittar alla detaljer här:

Grow & Ignite 2021.

 

High Performance Coaching Privatperson

Jag vet att du levererar mer och bättre än de flesta. Du har förmågor, kompetenser, resultat och mål som gör skillnad i den här världen. 

Nu står du i det läget där det är dags för en förändring - du inser att den där inre stressen, alla to-dos och kraven påverkar dig och dina nära relationer alldeles för mycket.

Med en hållbar och kraftfull livsstil kan du ha höga ambitioner och samtidigt få mer energi och frihet. Jag visar dig hur i High Performance Coaching för privatpersoner.

Close

50% Complete

Ska vi hålla kontakten?

Vill du utvecklas, växa och förbättra ditt liv?

Ha mer energi, känna dig gladare, äga din tid och prestera hållbart - utan att kompromissa med dina ambitionsnivåer.

Klart du vill! :)

Knappa in ditt namn och e-post här så håller vi kontakten med varandra.

Du kommer få insikter, inspiration och konkreta verktyg direkt i din inbox, varje vecka.


Jag ser fram emot att hålla kontakten med dig och vara en del av din utveckling,

Sandra Furulund
High Performance Coach


Skulle du någon gång vilja avregistrera dig, gör du det enkelt via länk längst ned i mejlet.

Genom att lämna dina uppgifter godkänner du att få mejl från mig och vill du veta mer om GDPR-policyn, så hittar du den på hemsidan. Dina uppgifter lämnas aldrig vidare.